Routebeschrijving "Het Oude Administratiegebouw"

Oude Parklaan 111 - Kamer 1.13 - 1901 ZZ  Castricum

Met de auto: Voor navigatie-gebruikers: voer in Zeeweg 23, Castricum.

De Zeeweg is de weg van Castricum naar het strand. Als u op de Zeeweg zit, rijdt dan door tot u de afslag “GGZ Dijk en Duin” naar links ziet. Deze afslag nemen. U zit dan al op de Oude Parklaan. Bij de t-splitsing links aanhouden. Borden wijzen u naar nummer 111.

U gaat onder het torentje naar binnen en loopt rechtdoor de trap op naar de 1e etage. Mijn kamer is dan linksaf, in het midden van de gang, kamer 1.13.

Rondom het gebouw zijn diverse, gratis parkeerplaatsen.

Met de trein:

Castricum heeft een intercitystation met vier keer per uur een treinverbinding naar Amsterdam - Utrecht en verder. U wandelt in zo’n 18 minuten 1,5 km van NS station Castricum naar de Oude Parklaan. Het is een mooie wandelroute langs de rand van het Noord Hollands duinreservaat.

Neem de achterzijde van het station en ga rechtsaf. U loopt dan op de Kramersweg, overgaand in de Duin en Bosscheweg. Het eerste stuk loopt u parallel aan het spoor. Zijwegen en bocht naar rechts negeren. U loopt het terrein van het landgoed op, recht blijven doorlopen en u loopt vanzelf bovenstaand gebouw tegemoet.