Elly Dikker, MA

Mensen helpen floreren in werk en loopbaan, daar zet ik mij met veel plezier voor in. Als coach, trainer en HR professional.

Vanuit een positieve grondhouding, werkelijke betrokkenheid en aandacht ondersteun ik mensen in het proces van verandering en ontwikkeling. Mijn werkstijl is doelgericht, prikkelend en soms confronterend, maar ook warm, betrokken en integer.

Mijn missie is om een bijdrage te leveren aan het vergroten van werkplezier, de inzet en motivatie van mensen en daarmee de effectiviteit van organisaties. Daarbij maak ik gebruik van mijn brede vakkennis en persoonlijke drijfveer om vanuit een positieve open houding mensen in beweging te zetten met als resultaat gelukkigere mensen en effectiever gedrag in organisaties.

In mijn loopbaan heb ik diverse functies bekleed als adviseur, manager en projectmanager op het brede terrein van Human Resources Management, in profit- en non-profit organisaties. Sinds 2000 ben ik zelfstandig gevestigd HR professional en vanaf 2008 als coach en trainer. Ik ervaar keer op keer dat mijn ervaring in diverse HR rollen in het bedrijfsleven van waarde is voor mijn werk als coach en trainer.

Mijn Master of Arts in Managing Human Resources haalde ik aan de University of the West of England. In 2008 volgde ik de opleiding tot doelgericht coach bij de Academie voor Counselling & Coaching en De Ommezwaai en specialiseerde ik me tot loopbaancoach via diverse verdiepingsmodules. Als coach ontwikkel ik mij voortdurend door jaarlijks leergangen te volgen op het gebied van toegepaste psychologie. Meest recent heb ik mij gespecialiseerd in stress en burn-out coaching bij het CSR centrum. Ook mijn intervisie collega’s houden mij scherp op het gebied van ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Ik ben NOLOC erkend loopbaancoach en aangesloten bij de beroepsverenging NVP en houd mij aan de gedragsregels die daarbij horen.

Elly_Dikker-3-567

Klanten over Elly:

 

  • “Ik ben me nog bewuster geworden van mijn kracht en valkuilen en weet hier een weg in te vinden. Elly heeft een heel prettige manier van coachen, ze weet me te triggeren en te raken en kan ook duiden wat er aan de hand is waardoor het zelfinzicht vergroot. Het is wel een eindje rijden maar dan heb je wel wat” (Betty).
  • “Ik had zelf geen eerdere ervaringen met dit soort trajecten en ben ‘blanco’ het traject gestart (zonder concrete verwachtingen). Gezien hetgeen dit traject mij heeft opgeleverd zie ik het coachingstraject als een verrijking voor mijn persoonlijke ontwikkeling” (Peter).
  • "Elly is heel positief, heeft een geheel eigen visie en eigen benadering en respecteert daarbij mijn uitgangspunten. Helpt deze zo nodig aan te scherpen. Ik ben erg enthousiast over haar en haar werkwijze. Ik was verrast hoe ruimt gevend zij was en hoe helend dit was na een frontale botsing met mijn oude werkgever. Ik ben weer volledig aan het werk" (Wiard)
  • “Ik heb het zowel prettig als confronterend ervaren, ik zat echt een beetje vast en door bewust bezig te zijn met mijn eigen ontwikkeling heb ik nu een duidelijk beeld van waar ik naar toe wil. Aanvankelijk vond ik wel dat ik veel zelf moest doen, maar achteraf snap ik dat dat de beste manier is” (Monique).
  • "Ik vond het heel prettig om in deze periode de mogelijkheid te hebben om met een neutrale persoon (niet privé gerelateerd) te praten. Daarbij komt dat Elly een fijn mens is waar je je veilig bij voelt en die heel goed in staat is om positieve feedback en een positieve stimulans te geven" (Jesse).
  • Het contact met Elly was plezierig en ze liet mij zelf tot een bepaald inzicht komen en stuurde me niet een bepaalde richting op. Verder was het niet belerend of betuttelend. Na elk gesprek ging ik weer positief en vrolijk weg (Carla).
  • "Ik ben erg blij met Elly Dikker. Ze is professioneel/ hulpvaardig/ zeer deskundig. En het eindresultaat is een nieuwe baan" (André).
  • "Ik ben aangenomen als receptiemedewerker. Zo'n baan en locatie stond zeker op mijn verlanglijstje en je ziet het 't komt je uiteindelijk toch toe, zeker dankzij jou goeie tips en begeleiding is het toch op mijn 62e gelukt. groeten" (Sjaak).
  • “Ik heb het traject als heel prettig ervaren. Het heeft mij geholpen om concreet stappen te ondernemen. Vanaf intake tot laatste sessie ben ik zeer te spreken. Elly heeft haarfijn door wat voor karakter zij voor zich heeft waardoor het traject mijns inziens erg soepel en open verliep. Heel heldere doelstelling geformuleerd en daardoorheen gewerkt. En uiteindelijk tot een zeer gewenst positief resultaat gekomen. Dankjewel voor het verder op weg helpen en richting geven in een compleet andere bestemming dan een jaar terug.” (Sander)
  • "Elly heeft mij op de juiste momenten geconfronteerd en gesteund waardoor ik met een andere bril naar situaties leerde kijken en stappen kon maken. Daarnaast is zij een empathisch en prettig mens". (Trudie)