Management Coaching

Wil je reflecteren op eigen visie, positie en leiderschap en je professionaliteit als manager verbeteren? Dan is Management coaching een goede manier.

In een Management coachingstraject wordt antwoord gevonden op vragen als:

  • Hoe manage ik mijzelf in deze omgeving?
  • Hoe ga ik om met conflicten in het team?
  • Hoe kan ik anderen laten groeien?
  • Hoe kan ik mijn team beter begeleiden?
  • Hoe ga ik om met stressklachten en re-integratie na burn-out?

De coachingstrajecten zijn compact en doelgericht. Meestal zijn vijf tot tien gesprekken voldoende om tot een goed resultaat te komen.

Training Performance Management

Coaching is een individueel leerproces. Daarom wordt de inhoud, de duur en het tempo van het traject afgestemd op je persoonlijk leerbehoefte.

Het coachingstraject bestaat uit 5 tot 10 intensieve gesprekken van ongeveer anderhalf uur. De frequentie is twee- of driewekelijks en u krijgt huiswerkopdrachten. Deze kunnen onder andere bestaan uit digitale tests.

Kennismaking vooraf

Een coachingstraject begint met een vrijblijvend oriënterend gesprek. Dit gesprek is bedoeld ter kennismaking en oriëntatie op je situatie, en begeleidingswensen. Als je besluit een traject te willen volgen, maken we concrete afspraken over het doel, de benodigde stappen, het tijdspad en de kosten. Het kennismakingsgesprek geldt dan als intake.

De coachingsgesprekken vinden plaats op de coachlocatie in Castricum of elders in overleg. individuele sessies duren ongeveer anderhalf uur. Daarnaast is er tussentijds contact per e-mail en telefoon.